1. Всички камиони, които превозват дървесина задължително трябва да са оборудвани с активни GPS проследяващи устройства.

 

  1. За всеки камион с монтиран GPS модул трябва да получите Удостоверение от доставчика на GPS услугата, което потвърждава, че съответното превозно средство е оборудвано с GPS устройство.

 

  1. Монтираният GPS проследяващ модул трябва да е активен и да предава информация в реално време за местоположението на камиона за дървопревоз.

 

  1. GPS системата трябва да съхранява данните за маршрутите, по които се движило превозващото дървесина транспортно средство.

 

  1. При изискване от контролните органи, трябва да можете да разпечатате данни за маршрута на камиона, оборудван с GPS проследяващо устройство.

 

  1. Уверявайте се, че GPS устройство работи и предава данни непрекъснато. Това може да направите чрез софтуера на GPS системата. Единият вариант е оперативно да правите ежедневни проверки в софтуера, който регистрира данните от GPS устройството или да настроите аларми, които да Ви уведомяват, ако GPS проследяващото устройство спре да работи по някаква причина.

 

  1. Ако нямате инсталирано GPS устройство в камиона, не можете да превозвате дървесина.

 

Ако искате да получите повече информация за цени или искате да направите заявка за монтаж на GPS устройство за превоз на дървесина, обадете ни се на 0700 1 49 49 или направете регистрация за безплатна консултация.

Viasat Technology апелира към своите последователи да помогнат за подобряването на обстановката по пътищата. Помогнете ни като отговорите на 3 въпроса от “Тест за пътна безопастност“.