Вижте кои са най-базовите параметри, които GPS системите ще ви кажат за вашия автопарк, веднага след монтаж на GPS проследяващо устройство:

1. Къде са служебните автомобили?

GPS проследяващите системи знаят в реално време къде са автомобилите. Информацията за движението на превозните средства се събира на всеки 5 секунди, което позволява да се визуализира местоположението на всяко МПС в реално време или да се следва на географската карта.

gps-1

2. Какво са маршрутите на движение за изминал период?

Можете да разберете маршрута на движение на всеки автомобил от момента на поставяне на GPS устройство. Достатъчно е да изберете автомобила и периода, за който искате да научите маршрута, по който се е движила дадена кола.

gps-2

3. Кои автомобили имат най-голям пробег?

Ако искате да разберете кои са автомобилите във вашия автопарк, които имат най-голям пробег, изберете справка „Рейтинг на автомобили“. Тя ще ви покаже автомобилите с най-голям пробег за избрания месец, сравнен с изминатите километри за календарната година.

gps-3

4. Какво е нивото на акумулатора?

Наличието на GPS устройство ви дава възможност да знаете винаги какво е нивото на акумулатора в автомобила.

gps-4

Научете какво друго можете да разберете с GPS проследяваща система за автопарк. Свържете се с нас на 0700 1 49 49 или поискайте оферта за GPS на този линк.