Колко често ви се налага да разберете бързо къде е някоя от многото служебни коли? Без GPS проследяващи устройства в автомобилите ще се наложи да разчитате на информацията от водача. В колко часа излиза служебната кола за работа и в колко се прибира също са въпроси, чийто отговори са важни за ефективността при използване на служебните автомобили и дисциплината на водачите.

GPS проследяващите системи от доста време са част от бизнес ежедневието ни. Често се ползва много малка част от техните функционалности, поради липса на време, сложен софтуер или несъответствие с бизнес процесите. Независимо каква е причината, има доста удобства, които облекчават ежедневието на отговарящите за автопарка. Кои са най-често срещаните удобства на GPS проследяващите софтуери за флийт мениджърите на леки и лекотоварни автомобили?

1. Къде е служебната кола?

Оперативното проследяване в реално време позволява за няколко секунди да се провери текущото местоположение на автомобила:

GPS-tracking.png

2. Какво е нивото на акумулатора?

Не може да се отрече, че е удобно да проверите акумулаторите на автомобилите дистанционно.

tracking-list.jpg

tracking-list-1.jpg

3. Какъв пробег има на ден всеки автомобил?

Ако си задавате въпроса какъв е пробега на колата на ден, не е необходимо да чакате водача да отчете пътните листа. Използвайте софтуера на GPS проследяващата система, за да разберете бързо.

tracking-list-2.jpg

4. В колко започва работният ден на служебния автомобил?

Всяко запалване и изключване на двигателя на автомобила се отчита от GPS проследяващото устройство. Резултатът може веднага да се провери в софтуера на GPS системата.

tracking-list-3.jpg

5. В колко часа свършва работният ден?

Информацията за последното изключване на двигателя е показателна за продължителността на работния ден.  Проверете го лесно в оперативния софтуер или в отчетите за ползване на автомобилите, генерирани автоматично от GPS проследяващата система.

tracking-list-4.jpg

За повече информация или оферта с цени, обадете ни се на 0700 1 49 49.