Published on април 4, 2019

Съществува ли подходящ софтуер за предпазване от кражба на гориво?

Съществува ли подходящ софтуер за предпазване от кражба на гориво? Мениджърите на автопаркове по света постоянно си задават този въпрос. И отговорът е: „Да, съществува! И Viasat е неговият създател“

Внедряването на GPS система с цел предотвратяване на кражбите на горива изисква флийт мениджърите  да разполагат с удобен софтуер за онагледяване и анализ на резултатите. Ето какво определят крайните потребители на GPS системи като удобен софтуер за предпазване от кражба на гориво:

  • Лесен за употреба в забързаното ежeдневие – прегледен, без скрити икони, с добра географска карта за определяне на местоположението, с бърз достъп до най-използваните функционалности;
  • Информация в графичен вид за основните параметри – гориво (литри), средна стойност на нивото на горивото; скорост на движение на превозното средство (км/ч); продължителност на периоди без движение, дата и час, драстичен спад (източване) и нарастване (зареждане) на гориво в резервоара.

Софтуер за предпазване от кражби на горива

 

  • Информация в табличен вид – едно от най-важните предимства на софтуера за предпазване от кражби на горива е добрия репортинг, който може да генерира. Системата дава прегледна информация за количеството източено (откраднато) гориво, придружено с информация за точна дата, час и местоположение на източването.

Софтуер за предпазване от кражба на гориво съществува. Казва се Viasat Fuel Control.

Това е само част от крайно необходимия доказателствен материал, който ще ви помогне да се преборите срещу лошите практики и кражбите на горива.  За подробен анализ на възможностите за оптимизация на разходи на вашият автопарк, както и за противодействие срещу кражбите на горива, възползвайте се от безплатна консултация с нашите специалисти като ни потърсите на посочените във формата за контакт координати.
Viasat Technology е част от Viasat Group.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ПОДОБНИ СТАТИИ