VIASAT ITS

Интелигентни транспортни системи за оптимизация на градската мобилност
ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА
Система за управление на градски транспорт (PTIPS) включва: автоматично позициониране на МПС (AVL), информация за пътниците (RTPI) и осигуряване на предимство на превозните средства на кръстовища (PTPS).

СФЕРИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Всички видове пътнически транспорт
0

Фирми

0

Автомобила

0

Града с ITS

0

Държави

Реализирани ИТС системи в общини:

Общини

Оператори на обществения транспорт

Граждани

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

Решения за общините за контрол над операторите на обществения транспорт и оптимизиране на транспортната мрежа (GPS проследяване, контрол и оптимизация на разписанията, услуги за подпомагане на водача, броене на пътниците, електронни билети и др.)

Електронни дисплеи, предоставящи информация за трафика, инциденти, ремонти, затворени пътища и др.

Информационни дисплеи на спирки и в превозните средства, гласови съобщения, информация и интернет услуги, и др.

Ефективно средство за предвиждане на часа на пристигане на превозни средства от обществения транспорт и светофари. В случай на изоставане от графика, може да бъде даден приоритет на съответното превозно средство, чрез промяна на режима на светофарите. Подобрява надеждността и осигурява пътници и оператори с реално-временна информация за разписания и местоположения за превозните средства.

Динамичен и ефективен метод за оптимизиране на потока на трафика, намаляване на задръстванията и вредните газове, както и подобряване на надеждността на разписанията. Светофарите се регулират автоматично на базата на променящите се модели на пристигане на превозните средства на кръстовищата.

Решения за наблюдение и контрол, които помагат за управлението на обществения транспорт и цялостно движение. Възможност за откриване на инциденти, събиране на данни за трафика, и гарантиране безопасността на движението.

Смарт метод за електронно плащане, което позволява на пътниците да имат достъп до различни видове транспорт – автобуси, метро, железопътен транспорт, такси, паркинг и др. Позволява автоматизирани комплексни структури на електронни плащания, включително на база зони, разстояние, време, тип транспорт (напр. комбиниран автобус-влак).

Хармонизиране на различни видове плащания на единна платформа, използвайки смарт карти. Граждани ще могат да плащат за автобусни и влакови билети, паркиране, както и пътни такси, с помощта на една смарт карта.

Ориентиране на превозни средства към по-леко натоварени райони, обикновено с помощта на VMS. Значително намалява задръстванията и подобрява потока на трафика.

Разберете повече като изтеглите брошура с подробна информация за Viasat ITS от формата

GPS системите на Viasat Technology доказано намаляват разходите за автопарка, започнете днес!

ОНЛАЙН ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО

Повишена удовлетвореност на пътниците

Получаване на информация в реално време за разписания на обществения транспорт (потенциални закъснения, затворени спирки и др.). Информацията е достъпна онлайн от компютър, мобилно устройство, апликация.

Пристигане на спирката навреме и с правилната информация.

Получаване на адекватна информация по време на пътуването, относно текуща локация, чрез дисплеи и гласови съобщения.

Бързо и сигурно достигане на до желаната дестинация.

GPS устройство

включено в пакета

SIM карта

с включен трансфер на данни

Smart Tracker

достъп до софтуер и приложение

Съпорт

от 24/7 технически център

Сервизна поддръжка

в цяла България

Надграждане

на услугата

Спестете до 25% от разходите за автопарка!

Започнете днес, като се свържете с нашите специалисти чрез формата! Ще изготвим за Вас, персонализирано решение съобразено с индивидуалните нужди на автопарка.

 

Попълнете данните за контакт и наш специалист ще се свърже с Вас!

SQL Price Request Quote Form
Политика за поверителност